SOFFA MALMÖ

Handla din soffa hos Möbelhuset Leander Perhson i Malmö.

Möbelhuset har ett stort utbud av olika soffmodeller. Soffan kan vara utrustade med en rad olika typer av stoppning och egenskaperna kan variera i både sits och rygg. Utseendet på soffan varierar men de som säljer bäst är divansoffa, hörnsoffa eller vanliga två- och tresitssoffa.

Den viktigaste möbeln i vardagsrummet är utan tvekan din soffa därför väljer många att köpa en soffa som kostar lite mer. Sofforna hos Möbelhuset Leander Perhson finns i en mängd olika färger och tyger, prata med deras kunniga säljare för att hitta en soffa just för dig.

Men innan du väljer soffa är det viktigt att fundera igenom hur den ska användas. Den billigaste varianten kanske har en enklare stoppning och ett tyg som slits snabbt. Den dyrare soffan har kanske har massivt trä, kraftigare stomme, exklusivt tyg och en fjäder eller dunstoppning. En soffa som massproducerats är ofta mycket billigare men du kan vara lugn besök någon av våra butiker så hjälper vi dig välja rätt soffa.

Skötselråd

Leander Perhson har allt du behöver för att skydda din soffa och dina möbler. Allt från att ta bort fläckar till skydd för skinnsoffor.